Succesen blev gentaget
tennisvindere1.jpg
Vinderholdet fra Gladsaxe er inde i en god stime, så der er al mulig grund til at smile. Foto: Privat.
Gladsaxe Tennis Klub vinder af DGI’s Søndagstræf for andet år i træk

Gladsaxe Tennis Klubs turneringhold af øvede motionister slog til oi fjor med en truenringssejr Og succesen blev gentaget i denne sæson.
I søndagstræf-turneringen møder klubber fra Storkøbenhavn og Nordsjælland hinanden i løbet af sommeren til kampe søndag formiddag ude og hjemme. I år var Gladsaxe-holdet et hestehoved foran Hundested og Frem Hellebæk i A-rækken, da der blev talt antal vundne partier op. Det blev klart på et møde med DGI i Farum for nylig, hvor præmieoverrækkelsen fandt sted. Så for anden gang har Gladsaxe Tennisklub fået indgraveret klubnavnet på denne vandrepokal, som nu funkler et år mere i klubhuset.
Udendørsturneringen er slut, nettene på grusbanerne er pillet ned, og mange af tennisklubbens spillere holder nu formen ved lige indendørs. Det sker i haller i nabokommunerne Herlev, København, Farum, Greve og Lyngby, da Gladsaxe desværre ikke har nogen hal til tennisspillerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top