annonce
Succesforfatter fra Søborg signerer ny roman
Succesforfatter-fra-Søborg.jpg
Søborg spiller en afgørende rolle i Erik Valeurs anden roman ”Logbog fra et livsforlis”. På lørdag signerer han bøger i Bog og Idé på Søborg Hovedgade. Foto: Les Kaner.
Erik Valeur fik et forrygende gennembrud med sin debutroman, nu er han klar med sin anden roman

”Logbog fra et livsforlis”. Alene titlen antyder noget om erindringens vraggods. Den 60-årige forfatter Erik Valeur beskriver rækkehusene og villaerne på henholdsvis Lauggårds Vænge og Maglegårds Allé i sin anden roman. Man fornemmer en sjælden indsigt, og Erik Valeur er da også opvokset her i kommunen og gik på Søborg Skole.
– I romanen spiller Søborg en afgørende rolle. Her vokser hovedpersonen op sammen med sine fire venner – i et evigt fjendskab med romanens to ’skurke’, der senere bliver henholdsvis statsminister og justitsminister i Danmark, fortæller forfatteren.
Lørdag 21. november mellem kl. 11 og 13 er Erik Valeur tilbage på Søborg Hovedgade 115 hos Bog og Idé, hvor han sidder parat til at signere den nye roman og tage en sludder med både tidligere og kommende læsere af hans bøger.
For fire år siden brød journalisten Erik Valeur igennem litteraturens lydmur, da hans 700 sider lange debutroman ”Det syvende barn” høstede en perlerække af og priser – blandt andre Danske Banks Debutantpris – samt mange rosende ord fra litteraturkritikerne.
Erik Valeur har arbejdet som journalist på de fleste større danske medier, og han var også med til at stifte magasinet PRESS.
Nu er roman nr. 2 på gaden – og den har også fået meget flotte anmeldelser. I omtalen af romanen hedder det, at det på én gang er en fabel, en samtidsfortælling og en thriller, men det kan Valeur sikkert fortælle mere om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top