Til mavedans i Glostrup
Vanessa fra Buddinge stiller op i konkurrence i weekenden

I weekenden stiller 57 mavedansere op i Danish Open Bellydance i Glostrup. Det er en international konkurrence med deltagere fra de skandinaviske lande samt Japan, Ukraine og Tyrkiet. I kategorien Tomorrow Stars deltager Vanessa Pihl fra Buddinge.
Det er første gang Vanessa deltager i en konkurrence, men hun har dog en del af erfaring, eftersom hun underviser på Danmarks Mavedanserskole. Endvidere har Vanessa danset disco, jazzballet og funk, inden hun blev bidt af mavedanse.
Læs mere om weekendens konkurrence på
danishopenbellydance.dk

Mavedans
I 2013 var der massiv opbakning til festen fra disse unge, der her er bænket sammen med byrødderne Kim Wessel-Tolvig og Ebbe Skovsgaard fra Venstre.
Foto: Kaj Bonne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top