- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Bagsværd rykker op i bøfligaen

Den succesrige kæde Rib House åbnede tidligere på måneden i Bagsværd Centret. Familierestauranten som har specialiseret sig i spareribs, bøffer, diverse steaks og grillretter har ganske nøje udvalgt Bagsværd: – Vi ved godt, at der tidligere har ligget restauranter her, men lokalerne passer perfekt til vores koncept, og Bagsværd kan trække publikum fra hele Gladsaxe, Lyngby, Ballerup og Herlev, siger Dogan Mercan, der ejer kæden sammen med sin bror Nick Mercan og Jens Benzer Pedersen.
Rib Hose kører med stor succes i Roskilde, Hillerød og Helsingør. Nu nærmer man sig København, og Bagsværd er det perfekte springbræt til hovedstaden.
– Vi er allerede kommet godt fra start. I den første weekend havde vi ingen ledige borde i lokalet med plads til 58 personer. Derudover har vi et lokale til 120 personer, så vi kan tage imod meget store selskaber, ligesom vi passer perfekt til familien med far, mor og to børn. Vores menukort, hvor folk selv kan krydse af, hvordan de vil have bøffen stegt, og hvad de vil have som tilbehør, er virkelig blevet en succes, siger restaurantchef i Bagsværd, Stephan Laugmann Larsen, der kommer fra kædens restaurant i Helsingør. Rib House kører også med salatbar, børnemenuer og take away.