Debatmøde om retsforbeholdet
Debatmøde.jpg
Fra debatmødet på Bagsværd Kostskole og Gymnasium. Foto: Privat.
Bagsværd Kostskole og Gymnasium inviterede ungdomspolitikere til møde

I mandags havde Bagsværd Kostskole og Gymnasium inviteret tre ungdomspolitikere til at debattere retsforbeholdet med eleverne. Stefan Roy fra LA Ungdom deltog fra nej-siden, mens ja-siden var repræsenteret ved Victor Boysen, formand for Radikal Ungdom, og Nanna Bonde, formand for SF Ungdom.
– Ungdomspolitikerne startede med en indledende runde, hvor de forholdt til spørgsmålene: Hvorfor er EU-politik generelt vigtigt? Hvorfor er retsforbehold-afstemningen vigtig? Hvad er de tre bedste grunde til at stemme ja/nej? Efterfølgende fik eleverne lov til at stille spørgsmål til politikerne, fortæller inspektor Anette Hestbæk.
Ideen med arrangementet var at gøre alle lidt klogere på afstemningen. Dem der har stemmeret blev forhåbentlig klogere på, hvor de vil placere deres kryds i morgen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top