annonce
Det starter med en advarsel
Parkering-03-07-15.jpg
På Vandtårnsvej er det adskillige søndage ofte en udfordring af balancere cyklerne forbi de parkerede biler, hvor førerne totalt negligerer færdselsreglerne. Om vinteren bliver det ekstra farligt. Foto: Kaj Bonne.
P-korpset går i aktion 1. januar

I sommer indledte Ballerup Kommune samarbejdet med et parkeringskorps, der skulle rydde op i de værste uhyrligheder, så der f.eks. ikke blev langtidsparkeret foran butikker, så kunderne ikke kunne komme til.
Reaktionerne fra borgerne har været meget begrænsede – ikke mindst fordi man ikke er faret frem med bål og brand.
Det samme håber man på i Gladsaxe, når den kommunale parkeringsordning træder i kraft 1. januar.
Parkeringsvagterne vil de to første uger uddele informationssedler til de bilister, som har overtrådt parkeringsreglerne. Først derefter vil der blive udstedt p-afgifter.
. Den vil normalt være på 510 kr. – et beløb fastsat af Folketinget. I grove tilfælde kan man pålægges en afgift på det dobbelte, 1.020 kr., for eksempel hvis man har parkeret
-Der er ansat en tidligere politibetjent, der glider ind i det kommunale vagtkorps, og så har tre medarbejdere været på p-vagtkursus, fortæller Ole Skrald Rasmussen (A), der er formand for trafik- og teknikudvalget.
-Jeg glæder mig til at få ryddet op i de værste ting, for der er rigeligt at tage fat på, siger han.
Den administrative klagesagsbehandling varetages af By- og Miljøforvaltningen.
Systemet til at udskrive afgifter, lave klagesagsbehandling og generere statistikker er indkøbt og testet. Personale er endvidere uddannet i systemet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top