annonce
Dobbeltsejr mod jyderne
cam-spiro.png
Foto: Cam Spiro har været topscorer hele denne sæson. Foto. Kaj Bonne
    Dobbeltsejr mod jyderne Gladsaxe-Århus 6-2 Gladsaxe-Herning 4-3 Af Dorthe Brandborg -Der er da gode chancer for, at vi nu kan være med i slutspillet. Lige nu ligger vi kun 5 point efter topholdet, fortæller Gladsaxe Bears cheftræner Jakob Volf, der i weekenden kunne hive 5 point hjem, da holdet i weekenden mødte Århus og […]

 

 

Dobbeltsejr mod jyderne

Gladsaxe-Århus 6-2

Gladsaxe-Herning 4-3

Af Dorthe Brandborg

-Der er da gode chancer for, at vi nu kan være med i slutspillet. Lige nu ligger vi kun 5 point efter topholdet, fortæller Gladsaxe Bears cheftræner Jakob Volf, der i weekenden kunne hive 5 point hjem, da holdet i weekenden mødte Århus og Herning på hjemmebane.

Gladsaxe lagde hårdt ud mod århusianerne og scorede efter fire minutter. Det var holdets og 1. divisions absolutte topscorer Cam Spiro, der kunne score sit 30 mål denne sæson. Århus spillede noget tilfældigt, og der var masser af chancer til Gladsaxe, men der manglede skarphed, hvilket Århus benyttede sig af og kom på måltavlen.

Heldigvis var Cam Spiro i forrygende spillehumør og kort før 1. periodes afslutning scorede han til 2-1. Kort tid efter scorede Sebastian Errebo til 3-1. 2. periode blev vundet af Århus, der pressede godt på for at få en reducering, og den kom da også til 3-2.

Gladsaxe fik derefter et mål annulleret da dommeren påstod at pucken blev sparket ind – set udefra var det en fejldom, men heldigvis kunne Andreas Wissing sætte pucken ind lidt senere, hvilket skabte turmult blandt århusianerne, der fik én af deres spillere i straffeboksen. Det var Cam Spiro ikke sen til at udnytte, og han kunne score til 5-2.

Det var et flot samspil mellem Julian Fialkow og Stanislav Bendik, der resulterede i kampens bedste scoring. Fialkow sender en flad aflevering tæt ind foran Århus målet, Bendik sætter stokken på, og pucken havner direkte op i krydset.

Det blev til gengæld en noget sværere kamp næste dags morgen mod Herning. Gladsaxe lagde ellers godt ud i 1. periode hvor Cam Spiro igen var på pletten efterfulgt af mål fra Danni Hjort.

Men i 2. periode var det uldjyderne der pressede på, men det blev kun til et enkelt mål. I 3. periode fik de udlignet til 2-2 og fra da af fik hjemmeholdet travlt. Jyderne fik en udvisning, og der blev begået straffeslag mod Jonas Breki Magnusson. Et mål som kunne give Gladsaxe sejren. Men “Breki” brændte, men heldigvis var Cam Spiro og hans tro væbnere, Michael Sauffaus og Alex Castanzo kort efter på pletten, så der blev udlignet til 3-2. Men jyderne opgav aldrig og nåede kort inden kampens afslutning at score til 3-3. I overtid var det så Stanislav Bendik og Alex Castanzo, som kunne afgøre kampen til Gladsaxes fordel. En heldig men vigtig sejr til Gladsaxe, der har to kampe til inden jul. Den 13.dec kl. 20.20 spiller Gladsaxe i Herlev og den 18.dec er det kl. 20.35 på hjemmebane mod Rungsted den 18.dec kl. 20.35.cam spiro

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top