annonce
Et liv i sus og dus
Gawenda-17-49-15.jpg
Hele ensemblet på scenen i den festlige forestilling, hvor publikum også blev involveret. Foto: Kaj Bonne.
150 børn fra Gawenda leverede energisk forestilling

Det hele skal nok gå, hvis vi står sammen. Det var det overordnede budskab i den forestilling, som teatergruppen Gawenda har serveret ved nogle forestillinger den seneste uges tid.
’Sus og Dus’ er en bragende forestilling om vennerne Sanne, Henning, Jesper og Kirsten, der finder en million kroner i en taske i skoven. Et fund, der fører en række spændende og uforudsigelige dilemmaer med sig.
I forestillingen kunne man opleve Gawendas 150 medlemmers overflod af energi og nærvær brede sig i den historiske Gawendasal. Den gennemførte scenografi blandede brune og orange nuancer med skovens mystik. Historien er sjov og velskrevet. Musikken er swingende energisk.
I en af scenerne spiller børnene en flok voksne fra den samme villavej, som mødes for at skabe et stærkere fællesskab. Denne 70’er hippievibe går igen i hele forestillingen, og skaber en afslappet atmosfære, som minder os om at det hele nok skal gå, hvis vi står sammen, også med dem vi ikke forstår.
Børnene og de unge på scenen spejlede, hvordan voksne ser på børn og taler om børn. Et snedigt greb, der viser os, hvor kloge børn er og hvor meget børn egentlig opfatter. I samme scene blev der delt en fællessang ud som inkluderede publikum på fineste vis i det stærke fællesskab, der præger forestillingen.
Se mange flere fotos på http://gladsaxebladet.fotokajbonne.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top