Flot indsats ved NM
Viktoria-Freja-Kristina-Gudmundur.jpg
Viktoria, Freja og Kristina og elitetræner Gudmundur Hafthorsson kunne glæde sig over fornemme resultater. Foto: Privat.
Gladsaxe Swim Club imponerede med 10 medaljer

Gladsaxe Swim Club havde 3 svømmere ved de nordiske mesterskaber i weekenden i Bergen, og de repræsenterede klubben på fornemste vis.
Det begyndte fredag med at Kristina blev nordisk mester i 100m rygsvømning og Viktoria kom tredje i krækken.
Freja Gram deltog i 4x100m fri og blev sammen med holdet nordiske mestre. Kristina svømmede på seniorholdet, og også her blev de nordisk mestre.
Om lørdagen var Kristina med i fanalen i 100 fri og 50 m rygsvømning. Hun startede med en personlig rekord i 100m fri og hvilket gave en 2. plads. Men det var løbet 50m rygsvømning der efter et meget spændene løb sluttede med at hun blev nordisk mester.
Om søndagen tilføjede Gladsaxesvømmerne fire ekstra medaljer til det samlede med Kristina som nordisk mester i 50m fri og Viktoria som juniormester i 200m rygsvømning. Kristina derefter deltog i to holdkapper. Det danske hold blev nummer to i 4x100m medley og så vandt det danske hold 8x50m fri med en forrygende afslutning på den sidste sprint, hvor de gik fra tredjepladsen i den første runde og ender med at få guldmedalje.
I alt kom Gladsaxe svømmerene hjem med 10 medaljer fra de nordiske mesterskaber.. Fremtiden er meget lys i Gladsaxe svømning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top