Gladsaxe Bears gik på juleferien med en sejr
Gladsaxe - Rungsted I.K. 6-1 Træner Jacob Volf gør status på holdets præstationer før slutspillet går i gang.

Fredagens kamp mod Rungsted. I.K. var noget en af en blandet landhandel. Rungsted kom bedst fra start, og havde det ikke været for målmand Daniel Eberhardt, så havde Rungsted nok været først på måltavlen. Rungsted var toneangivende, både i skud, og chancer, men da Rungsted fik en mand vist ud slog Gladsaxes 1. kæde til – anført at Cam Spiro og scorede for hjemmeholdet. Efter den scoring kom der mere gang i skøjterne og med det amerikanske trekløver Cam Spiro, Julian Fialkow og Alex Castanzo kunne holdet et par minutter senere bringe sig foran med 2-0. I 2. periode og efter ti minutters spil kunne Michael Florentz score til 3-0, og fra det øjeblik begyndte Gladsaxe drengene for alvor at spille ishockey. I sidste periode fik Rungsted scoret et enkelt mål. Alex Castanzo, Joshua Rye Petersen og Michael Sauffaus fik sat punktum for årets sidste scoringer med en sejr på 6-1, og Gladsaxe fik vist, hvorfor de i denne sæson har klaret sig så godt, og hvorfor de kan gøre sig gældende i slutspillet.
Der er stadigvæk plads til forbedring, og det er noget som træner Jacob Volf arbejder hårdt på.
-Det er gået over al forventning. Vi startede ud med tre amerikanere på holdet, som vi ikke vidste, hvad bragte med sig. Det må siges at have været en kærkommen gevinst for holdet, fortæller Jacob Volf, der dog må sige farvel til Julian Fialkow, som netop er rejst tilbage til USA for at gøre sin uddannelse færdig. Men både 1. divisions topscorer Cam Spiro og Alex Castanzo vil stadigvæk være at finde i truppen efter nytår.
Også slovenske Branislav Bendik har gjort god figur, men ham er Jacob Volf mere bekymret for.
-Det har indtil videre ikke været muligt at finde et halvdags job til Branislav. Han begynder at læse på RUC efter jul, så hvis vi ikke finder et job til ham nu, så mister vi ham måske, siger Jacob Volf, der håber at der vil falde en julegave ned i klubbens gavesæk i form af et ufaglært job til Branislav.
Overordnet set har klubben taget et stort skidt opad. Niveauet er hævet, og det har tvunget alle spillere til at spille på et højere niveau.
-Jeg har aldrig set Michael Florentz spille bedre end han gør lige nu, Daniel Eberhardt har også løftet sig og Lenni Grønvall gør det også rigtig godt. Der er brede smil over hele linien, siger Jacob Volf, der dog også må drypper lid malurt i bægret.
-Vi skal have meget mere koncentration, der er for mange, der stadigvæk lægger ansvaret fra sig i kampene, og lige nu arbejder jeg på at hente forstærkning ind som blandt andet kan afløse Julian Fialkow, afslører Jacob Volf.
Målet er at komme i slutspillet, men træerne vokser ikke ind i himlen. Drømmen om engang at komme i eliteserien ligger langt ude i fremtiden mener Jacob Volf.
-Vi mangler sponsorindtægter bare som det er lige nu. Man skal bruge 4. millioner, hvis man skal op i eliteserien – og så bliver det endda skrabet, vurderer han.
Julian Fialkow 2 44-15
Julian Fialkow er rejst tilbage til USA efter 4 måneder i Gladsaxe Bears, mens hans landsmænd Cam Spiro og Alex Castanzo bliver.
Foto. Kaj Bonne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top