Henvendelse i receptionen uønsket
Rådhus-49-15.jpg
Receptionen på Gladsaxe Rådhus er ”lukket”. Der var dog ingen oplysninger om, hvad du skal gøre i stedet. Kommunen har dog informeret om sit nye tiltag. Foto: Kaj Bonne.
Receptionen på Gladsaxe Rådhus er lukket, så nu skal du huske at bestille tid telefonisk eller online

Det nytter ikke at møde frem på Gladsaxe Rådhus og stille sig i receptionen for at få en aftale med Borgerservice. Receptionen er lukket.
Det betyder, at du nu selv skal sørge for tidsbestilling for alle personlige henvendelser: – Du kan selv vælge, hvornår du ønsker at få behandlet din sag inden for normal åbningstid. Når du møder op i Borgerservice til en aftale, du har booket, undgår du at vente i kø på Rådhuset, og du møder en medarbejder, som har forberedt sig til lige netop din henvendelse, skrev Gladsaxe Kommune i ”Din kommune informerer” den 17. november.
Ovenstående rammer også den røde tråd i det, som kommunen beskriver på følgende måde under overskriften ”Effektiviseringer skaber velfærd og udvikling”: – Det løbende arbejde med at effektivisere kommunens drift og derigennem skabe råderum til velfærd og udvikling fortsætter. Det sker blandt andet gennem ændrede arbejdsgange, mindre bureaukrati, ny teknologi, digitalisering og bedre organisering af opgaverne.
Selv om kommunen har informeret, skal det nok komme bag på et par borgere, at receptionen ikke længere er åben.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top