Kollektiv offday
Nyt stort nederlag til ABs håndbolddamer i 2. division

AB slap ikke særlig heldigt fra hjemmekampen mod Ajax’ 2. hold i damernes 2. division. Nederlaget i lørdags på 16-26 fulgte lige i hælene på et næsten lige så stort mod FIFs 2. hold i forrige uge, og AB er nu placeret midt i divisionen, men har dog forude nogle kampe, der bør kunne sikre point.
– Vi har stadig en række nye spillere, der skal spilles ind. Og mod Ajax havde vi ikke rigtig nogle til at tage ansvaret. Det var sæsonens ringeste kamp. En kollektiv offday, siger cheftræner Thomas Gundersen, der valgte at spare bagspilleren Mathilde Lindholm til udekampen mod Hvidovre på lørdag 11.40 i Dansborghallen. Herefter holder AB ferie til den 7. januar, hvor man møder bundholdet Holbæk.
Gladsaxe HG spillede ikke i denne uge i samme division. Næste kamp for HG er den 13. december kl. 14 i Gladsaxe Sportshal, og efter udekampen mod Svendborg den 18. december er der så ferie til den 9. januar, hvor man står over for en svær kamp mod AB i AB-hallen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top