Ledere fik diplom
Lederdiplomer-01-50-15.jpg
Her er ”holdopstillingen” fra venstre: Karin Søjberg Holst, Borgmester, Henning Hansen, kursusleder, Anne-Mette Ibsen, FDF Mørkhøj, Caroline Frederikke Trinskjær, De grønne pigespejdere, Gladsaxe Gruppe, Amelia Kiær Ahring, De grønne pigespejdere, Gladsaxe Gruppe, Ina Willumsen, Gladsaxe Børnefilmklub, Jan Christoffersen, Gladsaxe Karate Klub, Frederik Windekilde Christensen, Gladsaxe Søborg Badmintonklub, Stine Kastrup, KFUM Spejderne Buddinge, Sif Mejse Christensen, De grønne pigespejdere, Gladsaxe Gruppe, Nina Bak, Bagsværd Gymnastik Forening, Linda Bengtson, Gladsaxe Jazzklub, Kim Kristiansen, Gladsaxe Ishockey, Lykke Neis, Gladsaxe Ishockey, Christoffer Nicolas Steengård Gunnersen, IF Bytoften, Henrik Thue Hansen, Akademisk Boldklub – Tennis. Foto: Kaj Bonne.
15 kom igennem årets kursus

I Gladsaxe har man i de senere år sat sig for at uddanne foreningsledere, så de står bedre rustet til det frivillige arbejde i klubber og foreninger. I løbet af efteråret og vinteren har 15 personer i år fulgt undervisningen på Lederakademiet, og nu har de fået overrakt deres diplomer ved en lille seance på rådhuset, hvor borgmester Karin Søjberg Holst talte for dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top