Mikkel til kamp mod mobning
Håndboldspilleren Mikkel Hansen er frontfigur i et antimobningsprogram

Foreninger og skoler kan søge støtte til projekter mod mobning fra antimobbeforeningen MH24– Foreningen Mikkel Mod Mobning. Foreningen, der har håndboldspilleren Mikkel Hansen i spidsen, har i alt indsamlet 350.000 kr., som skoler og foreninger nu kan ansøge om at få del i.
– Mobning er noget, som rammer utrolig mange børn og unge. Og kampen mod mobning kan ikke kæmpes alene. Det er noget, vi er nødt til at gøre i fællesskab. Jeg håber, at vi kan være med til at gøre en forskel – dels ved selv at gå ind i kampen gennem vores håndboldcamps, men også ved at støtte andre projekter, der arbejder for at komme mobningen til livs, siger landsholdsspilleren Mikkel Hansen.
Han har valgt at sætte fokus på mobning gennem håndbolden, fordi det er den verden, han kender bedst, og som ofte har været udskældt for at være arena for en hård tone. Det er dog op til skoler og foreninger selv at definere de rammer, som projekterne skal tage udgangspunkt i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top