- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Ny frisør hos Savannah

Rikke Rost Bjerring-Jensen er vant til at flytte sig som frisør. I 13 år har hun været mobil-frisør. Efter nogle år i Bagsværd er hun pr. 1. november rykket til Frisør Savannah på Søborg Hovedgade 64.
Arbejdet hos Frisør Savannah kombineres med at Rikke kører ud to dage om ugen og er i butikken resten af ugen.
– Det er krævende at tage rundt til private hjem og institutioner, for arbejdsstillingen er sjældent lige så som i en frisørsalon. Derfor er det en stor fordel for mig, at jeg er hos Savannah, siger salonens ny frisør.
I 1994 blev Rikke Rost Bjerring-Jensen udlært og arbejdede derefter i en årrække som ansat. I forbindelse med fødslen af sin søn valgte hun at blive mere fleksibel: – Det var ikke nemt at indpasse arbejdstiderne, derfor blev jeg mobil-frisør.

Tålmodighed
Rikke Rost Bjerring-Jensen klipper ikke kun kvinder, men også mænd og børn. Som mobil-frisør er hun vant til at have tålmodighed: – Når jeg kommer ud til fru Jensen, så siger jeg ja tak, når hun byder på kaffe. Jeg klipper også en del udviklingshæmmede, og det kræver også tid, opmærksomhed og tålmodighed. Det er en udfordring og en faglig sejr hver gang det lykkes, siger Rikke Rost Bjerring-Jensen, der får de fleste af sine kunder via mund til mund. Hun tager imod bestillinger på telefon 3956 1812 eller online på www.frisoer-savannah.dk.
Rikke Rost Bjerring-Jensen bor i Herlev med sin familie.