Powershoppping i Bagsværd
Vinder-15-53-15.jpg
Fantastisk formiddag for vinderen af Bagsværd Handelsforenings store julekonkurrence

Christina Lindskov fra Bagsværd var ved at gøre sig parat til firmajulefrokosten i fredags, da hun fik et opkald fra Mie Swärd fra Guldsmed Kirkegaard: – Du har vundet Bagsværd Handelsforenings store julekonkurrence og 10.000 kroner at juleshoppe for.
Steve Stusgaard fra Bagsværd Vinhandel og ægteparret Glenn og Mie Swärd fra Guldsmed Kirkegaard havde udtrukket vinderen blandt de mange, mange kuponer.
Vinderen troede næsten ikke sine egne ører: – Jeg plejer aldrig at vinde noget, fortæller Christina Lindskov, der til daglig er afdelingsleder i rådgivningsfirmaet EKJ.
Det var under et besøg hos bageren i Meny, at Christina helt usædvanligt udfyldte kuponen, så hun kunne være med i konkurrencen. Det var derfor en glad vinder, der kunne modtage Jyske Bank og Bagsværd Handelsforenings check på det store beløb af Steve Stusgaard fra Bagsværd Vinhandel og Søren Rommelhoff fra MENY.
Heldigvis havde Christina Lindskov, gemalen Søren Vincents, der miljørådgiver hos MT Højgaard, og børnene Jonathan på 11 – går i 5. klasse på Bagsværd Skole – og Rebecca på 14 år – går i 8. klasse (1. global) på Bagsværd Kostskole – ikke andre planer lørdag formiddag, og så kunne de ellers planlægge, hvad de skulle have med hjem under deres powershopping.
Egentlig skulle turen som tidligere år være foregået i hestevogn. Hverken heste eller vogn nåede til Bagsværd, men forblev ved en misforståelse i stalden. Heldigvis stødte byens julemand øjeblikkeligt til, og så guidede han familien rundt i Bagsværd Centrum på deres store shoppetur som foregik på gåben.

Gaveregn
Familien Lindskov og Vincents startede hos Guldsmed Kirkegaard på Bagsværd Hovedgade. Her havde Christina og Rebecca på forhånd talt om, hvilke smykker de kunne tænke sig. Christina fandt en smart halskæde, og Rebecca fandt nogle flotte øreringe. Guldsmeden forsynede familien med en kurv med frisk kaffe og lækkerier til turen.
Næste stop på gåturen var Ryby Hvidevarer. Her kunne Annette fra butikken hjælpe dem med at finde den helt rette vaskemaskine. Og det var en gave som kommer alle familiens medlemmer til gode.
Julemanden guidede herefter familien over på den anden side af gaden til Bagsværd Vinhandel. Her kan det nok være, at far Søren havde gjort sig tanker i forvejen. Han gik målrettet efter både en kvalitetsportvin og god flaske whisky, og mens han nu handlede, så kunne Steve fra Vinhandelen også lokke med en lækker specialøl.
Hos Legekæden var det Jonathans tur til at få sine ønsker opfyldt. Lego fandtes i kasser op og kasse ned, hylde for hylde, meter for meter. Og Jonathan vidste, hvad han ville have.

Lokkerne blev taget
Hos frisør Hot N’Tot på Bagsværd Hovedgade lagde Jonathan frivilligt sine lokker til saksen, så frisuren blev den rette, inden der skulle danses om juletræet.
Julebordet hos familien Lindskov/Vincents fik et ekstra pift i år. Familien brugte et sidste større beløb hos Bagsværd Slagteren, der fandt nogle suveræne udskæringer frem, så alle kunne blive mætte.
Efter de mange skridt kunne far, mor og børn af i Café Ernst sammen med salgskonsulent Preben Simonsen fra Gladsaxe Bladet evaluere dagens indkøb. MENYs butikschef Søren Rommelhoff skænkede champagne til de voksne og serverede cola til børnene – og ønskede naturligvis god jul. Af Gladsaxe Bladet fik familien billetter til en ekstra juleoplevelse i Tivoli.
Vinder 01 53-15

Vinder 02 53-15

Vinder 05 53-15

Vinder 06 53-15

Vinder 11 53-15

Vinder 15 53-15

Vinder 17 53-15

Vinder 20 53-15

Vinder 21 53-15

Vinder 24 53-15
Foto: Kaj Bonne. Se flere fotos: http://gladsaxebladet.fotokajbonne.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top