Svar:
Der skal være rent i Gladsaxes svømmehaller

Tak til Nina og Klaus Jessen for jeres tilbagemelding på rengøringsstandarden i Gladsaxe Svømmehal. Det skal selvfølgelig være en god oplevelse at besøge såvel Gladsaxe som Bagsværd svømmehal og vi beklager, hvis det ikke har været tilfældet. Der skal ikke herske tvivl om, at Gladsaxe Svømmehal selvfølgelig skal være ordentlig rengjort, og jeres tilbagemelding giver os mulighed for at forbedre standarden. Svømmehallen har gennemsnitlig ca. 1.000 besøgende badegæster om dagen – hvilket giver en meget stor grad af daglig tilsmudsning, som selvfølgelig skal fjernes – og det er der afsat personale til at sørge for. Vi ønsker, at alle vores gæster får en god oplevelse, når de besøger svømmehallen. Derfor vil vi også gå ind og se på, hvor vi kan forbedre os.

Kim Abildgaard
Halinspektør

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top