Talentfuld karate-ungdom på vej
60 børn i konkurrence i Gladsaxe Karate Klub

Michella Lauritsen og August Andersen fra Gladsaxe Karate Klub er netop blevet udtaget til landsholdet. For 16-årige Michella Lauritsen er der tale om genvalg, mens den et år yngre August er debutant. De talentfulde kæmpere har i alle årene kæmpet i GKK, der har en stor og talentfuld ungdomsafdeling.
I søndags arrangerede klubben Gladsaxe Karate Cup for børn. Fra de yngste fire- til seks-årige på panterholdet, til tiger-, drage- og cobra-hold, hvor de ældste er 13-14 år. Meget passende med både Michelle og August som interesserede tilskuere på sidelinjen. De er selv startet på samme måde.
60 børn var i kamp. For mange af dem var der tale om deres første kampe, hvor klubbens uddannede dommerne var iklædt fine grå unions-jakkesæt sørgede for, at det hele fik rigtigt for sig.
– Det allerbedste ved et sådan stævne er at se børnenes glæde. Deres øjne stråler, når de har gjort det godt, siger Gladsaxe Karate Klubs daglige leder og chefinstruktør Jan Christoffersen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top