Telefonbetjening og tidsbestilling er god service
Telefonbetjening og tidsbestilling er god service

Henrik Sørensen (K) mener, at der skal være længere åbningstider i Borgerservice og at man skal kunne komme til uden tidsbestilling. Gladsaxe Kommune skal lige som resten af det offentlige være mere effektive og samtidig yde borgerne en god service. Alle borgere kan få hjælp i Borgerservice ved at ringe til 39 57 50 00 på hverdage mellem 9-14, mens der kan bestille tid til mellem 10 og 14 hver dag og torsdag frem til kl. 18. Statistikkerne viser, at langt de fleste henvendelser i Borgerservice kan klares over telefonen. Derfor giver det rigtig god mening, at borgerne ringer først, da de fleste så slipper for en unødvendig og tidskrævende tur til rådhuset. De ting, som ikke kan klares over telefonen, kan borgerne bestille tid til at få klaret. Det betyder, at de kan planlægge deres tid efter, hvornår de har hul i kalenderen, og undgå unødig ventetid. Samtidig kan den sagsbehandler, som skal hjælpe, være velforberedt til mødet. Det er en god og effektiv måde at udnytte både borgernes og medarbejdernes tid på til gavn for alle parter. Det synes vi er rigtig god service i Gladsaxe Kommune. Vi er opmærksomme på, at overgangen til tidsbestilling kræver lidt tilvænning, inden det fungere optimalt. Men så fungerer det også, som vi kender det fra lægen, tandlægen, frisøren, mekanikeren og mange andre servicefunktioner, bortset fra at hverken tænderne, frisuren eller bilen kan ordnes over telefonen.
Mark Jensen
Chef for Borgerservice

1 kommentar om “Telefonbetjening og tidsbestilling er god service”

  1. dorthe monty siger:

    Kære borgerservice.

    Tillader mig hermed at komme med en kommentar. Jeg er pensionist og har gr. omstændigheder haft brug for at tale med pensions kontoret. ” Det der kan klares over telefonen “, råd og vejledning. Så, langt så godt. Men hold da op det er et ” kedeligt kontor “. Du får et menneske i tlf. der lyder som om han lige har rejst sig fra SOFAEN efter en Morfar. Virker total ligeglad og jeg mister troen på, om det jeg har bedt om, nu også bliver gennemført. Tilliden er ikke eksisterende. MVH. Dorthe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top