annonce
To lokale håndboldsejre
Både AB og Gladsaxe HG vandt i den forgangne uge

Gladsaxe HGs damer har haft det svært i håndboldspillernes 2. division. Efter blot en enkelt sejr i de første otte kampe lykkedes det i søndags Gladsaxe HG at sætte to nye point ind på den slunkne konto, da bundholdet Holbæk i Gladsaxe Sportshal blev slået med 27-16. En vigtig sejr forud for et nyt bundopgør mod Svendborg på udebane fredag aften i den sidste kamp før nytår.
AB har klaret sig noget bedre og er placeret midt i divisionen. Efter to store nederlag kom AB tilbage på vindersporet, da damerne fra Bagsværd vandt 26-24 ude over Hvidovre. ABerne er gået på juleferie og skal først spille næste kamp ude mod Holbæk den 7. januar. To dage senere er der lokalopgørt i AB Hallen, når Gladsaxe HG kommer på besøg.
jll

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top