Trænerskifte gav pote
Gladsaxe HGs nye dametræner debuterede med sejr i håndboldens 2. division

I begyndelsen af december stod Gladsaxe HGs 2. divisionsdamer uden håndboldtræner, da den unge Tonni Nielsen valgte at søge nye udfordringer som spillende træner for Herlev/Hjortens herrer i 2. division. Tonni Nielsen kom til Gladsaxe HG netop fra Herlev/Hjorten som ny træner ved sæsonstart.
Gladsaxe HGs bestyrelse kom imidlertid hurtigt ud af kattepinen, da Tomasz Zilberberg var blevet ledig på markedet efter en større trænerudskiftning i Rødovre Håndbolds damehold i 1. division.
Tomasz Zilberberg fik en forrygende start på trænerbænken. Umiddelbart før jul debuterede han med en sejr, da Gladsaxe HGs damer vandt 29-24 på udebane over Svendborg. Efter en særdeles sløj start var det HGernes anden sejr i træk. Gladsaxe HG kom nu over nedrykningsstregen på 9. pladsen og har Svendborg, Hvidovre og Holbæk liggende under sig.
Næste kamp for HG er lokalopgøret mod AB i AB Hallen 9. januar kl. 16.30. AB, der har fire point flere end HG på 6. pladsen, indleder 2016 på udebane 7. januar mod bundproppen Holbæk, der endnu ikke har fået point.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top