annonce
100-årig med mod på mere
Boksning-01-04-16.jpg
Eksformand og nu træner Jean Clausen er i ringen mod Mikkel Gregersen, mens Sarah Mafoud i baggrunden får en sludder med skuespilleren Thomas Bo Larsen, der tilbringer en stor del af sin tid i bokseklubben. Foto: Kaj Bonne.
Gladsaxe Bokse Klub holder stort fødselsdagsstævne 6. februar

Det var et forrygende stævne, da Gladsaxe Bokseklub for et par år siden trådte i karakter og fik de lokale borgere og andet godtfolk til at strømme til Gladsaxe Sportshal.
Men sådan en omgang suger energi ud af folkene bag kulissen, så der skulle lige samles kræfter til en ny omgang.
Nu er der al mulig lejlighed til at invitere folk til boksning igen. Gladsaxe Bokse Klub fylder 100 år, og det markeres med et stævne lørdag 6. februar.
-Vi synes selv, at vi har fået skabt et fundament, så der er basis for at gå ind til de næste 100 år med optimisme, siger Jean Clausen, der i mange år har været en stor del af klubben.
-Arbejdet med at arrangere et stævne er bestemt ikke blevet mindre, men det har været en fornøjelse at se, hvor mange, der gerne vil give en hjælpende hånd, for der er mange opgave at tage sig af, siger Jean Clausen, der i en årrække har været formand, men som nu har overladt den tjans til Johnny Christensen.
-Vi regner med 14 kampe, og der er boksere fra England, Sverige og Danmark. Vi stiller selv med tre boksere. Vores danske mester Sarah Mahfoud skal i ringen lige som Mikkel Gregersen og den helt unge Mikkel Blaagaard.
Anders Krogh var for nogle sæsoner siden med helt i toppen hos de tunge drenge, men en håndskade har givet ham en lang pause. Nu håber man det bedste efter den tredje operation.
Falder alle brikker på plads kan Sarah Mafoud måske kvalificere sig til OL. Det kræver bl.a. en god indsats ved NM i marts.
-En ting er at gøre det godt i ringen. En anden er at finde pengene til at få det hele til at fungere. For der er brugerbetaling, selv om man kommer på landsholdet, siger Jean Clausen.
-Derfor er det vanvittig vigtigt, at vi kommer ud af stævnet med en god økonomi og ikke får en lussing. Denne gang skal vi betale proppenge til restauratøren, og det er absolut ikke godt. I værste fald kan vi risikere at knække nakken, slår Jean Clausen fast.
Ambitionerne om at gøre en social indsats er store i klubben, så der er brug for hver en krone, der kan skaffes.
Portene åbnes klokken 17 op til stævnet, og den første kamp sættes i gang ved 18-tiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top