16-årig løb med prisen
Mellemdistanceløberen Mia Helene Mørck blev årets idrætsnavn

Der skal noget helt særligt til at blive årets idrætsnavn i Gladsaxe Kommune. Nogle gange skal man være verdensmester. Men det er den 16-årige mellemdistanceløber Mia Helene Mørck fra Bagsværd Atletik Club så sandelig. Men talentet er så rungende stort, at der er håb om at få skabt en dansk verdensklasseløber. Indtil videre har Mia overgået forventningerne og har vundet både danske ungdomsmesterskaber og et dansk seniormesterskab på 800 meter, og det udløste mandag aften Idrætsprisen 2015.
Borgmester Karin Søjberg Holst (A) motiverede med smukke ord, overrakte blomster, Bjørn Nørgaards sejrsgudinde i bronze og 10.000 kroner til det unge atletiktalent, der kvitterede med en meget stærk og moden takketale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top