annonce
60 jakker skiftede ejermand
60-jakker.jpg
Helle Hammer (tv) og Gitte Hansen iført overgangsjakken overdrog et stort parti jakker til Erik Wiborg, præsident for Lions Gladsaxe. Foto: Privat.
Butik Rosa overdrog et stort parti overgangsjakker til Lions Gladsaxe

Butik Rosa i Bagsværd Centrum er ved at gøre klar til at få nyt, farverigt forårstøj på hylderne. Butikken havde imidlertid 60 smarte Miss Mary of Sweden-overgangsjakker i lilla, som ikke blev solgt i sæsonen.
– Vi syntes, at det kunne være en god idé, at Lions Gladsaxe fik dem i stedet, så de kan sælge dem fra deres butik. Vi går ind for genbrug, fortæller Butik Rosas indehaver Helle Hammer.
I onsdags var præsidenten for Lions Gladsaxe Erik Wiborg så forbi Butik Rosa i Gladsaxe, hvor Helle Hammer og Gitte Hansen overdrog de smarte overgangsjakker. Jakkerne kommer til salg i Lions Gladsaxes genbrugsbutik på Søborg Torv.
Ud over forårssalget så har Butik Rosa travlt med årets modeopvisning, der finder sted på Café Ernst den 1. og 2. marts. Her er der show, mad og drikke med underholdning af pianist Søren Riis og konferencier Anette Oxbøll, der er kendt fra Bakkens Hvile. Billetter kan købes i butikken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top