ABs snemænd kom igen
AB-Herlev-01-04-16.jpg
ABs målmand Jannich Storch gør klar til at gribe bolden i det sløje vejr. Foto: Kaj Bonne.
Fodboldspillerne fra AB var bagud med 0-2 mod Herlev, men vandt alligevel med 5-2

Det var lørdag. Det var formiddag. Det var koldt. Og det sneede, da træningskampen i fodbold mellem AB fra 2. division og Herlev fra danmarksserien blev spillet på Skovdiget. Selv om det ikke var nemt, var det dog en fordel, at kampen spilledes på kunstgræs i stedet for en frosthård græsplæne. Sneen landede blødt på banen og blev liggende, for tøvejret satte først ind i løbet af søndagen.
Herlev startede som lyn og torden og bragte sig foran 2-0, inden ABerne vågnede. Omkring den halve time reducerede Tobias Thomsen, da han tacklede en uopmærksom Herlev-målmand, og bolden trillede i mål. Som ABs målmand Jannich Storch udbrød: – Alt tæller! Op mod pausen overtog hjemmeholdet initiativet, men mange gode angreb sluttede i nogle halvkvalte forsøg.
Det blev bedre efter pausen, hvor ABerne scorede fire gange, – Emil Holten, Nichlas Rohde, Ekrem Aydemir og Andreas Moos – uden at gæsterne formåede at svare igen. Det blev således til den ventede sejr, som kom til at lyde på 5-2.
ABs næste træningskamp spilles på lørdag kl. 10.30 mod Greves danmarksseriehold. AB spiller sin første kamp i oprykningsspillet til 1. division mod Aarhus Fremad 20. marts på Gladsaxe Stadion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top