Brede smil hos Gladsaxes bilforhandlere
Endnu en gang store forventninger til salget af biler for det kommende år

Forventninger til 2015 var blandt Gladsaxes bilforhandlere gik fra svag optimisme til pæn vækst. Og på vores rundtur i åben hus-weekenden blev vi alle steder modtaget af smilende og optimistiske sælger hos Gladsaxe-forhandlerne. Hele vejen rundt var det gået godt i 2015, og der er en tro på, at 2016 vil arte sig på samme niveau.
Tager man udgangspunkt i de danske salgstal, så steg salget af personbiler med næsten 10 procent sidste år. Og fra 2012 frem til sidste år har fremgangen været markant. Fra 171.000 (2012), 182.000 (2013), 189.000 (2014) til 207.000 (2015).
Bilforhandlerne i Gladsaxe nævnte et par væsentlige faktorer til det gode salg: 1) De attraktive billån, som generelt er væsentligt billigere end bankernes billån, 2) efterårets lovforslag om reduktion af registreringsafgiften, 3) bedre kilometerøkonomi samt 4) flere spændende features. Herudover er det, som kunderne selv står for, nemlig reallønsstigning, flere i job samt ønsket om at køre i en ny bil.
På vores rundtur i weekenden blev forhandlernes optimisme for 2016 i hvert fald bekræftet. Mange interesserede var på besøg hos bilforhandlerne ved Gladsaxevej/Vandtårnsvej og Gladsaxe Møllevej samt i Mørkhøj Erhvervskvarter ved Dynamovej/Turbinevej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top