Den store dreng i klassen
Mercedes-Benz-02-16.jpg
Mercedes Coupé C180 har en fræk bagdel. Det er salgskonsulenterne Thomas Zimdahl (tv.) og Martin Fogtmann (i midten) og salgsassistent Philip Aschenbrenner (th.) rørende enige om. Foto: Kaj Bonne.
Mercedes-Benz CPH havde nok at se til i weekenden

De fleste danskere har kørt Mercedes-Benz. Taxiernes kongekøretøj er dog også for almindelige mennesker. Det kan Mercedes-Benz CPH på Dynamovej tale med om. I weekenden havde forretningen mange besøgende, og der var en stor interesse for de store biler – både til privat- og firmakørsel.
I øjeblikket kører man kampagnetilbud på den C-klasse AMG Line til en leasingpris på 4.700 kroner om måneden: – Det er ikke så ofte, at vi kører TV-kampagner, men det er sket i dette tilfælde. Folk har virkelig fået øjnene op for, at det er en familiebil, siger salgsassistent Philip Aschenbrenner.
Klientellet er derfor blevet større hos Mercedes-forhandleren, som også kan spore en stigende interesse: – Registreringsafgifterne har virkelig fået nogle helt nye folk til at overveje, om de skulle prøve at køre Mercedes, siger salgskonsulent Thomas Zimdahl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top