Døren er ikke låst
Låse-04-16.jpg
Leif Frøsig foran Lavpris-Laaase.dks nye butik på Søborg Hovedgade 148. De nye og moderne sikringslåse sælges også fra butikken. Foto: Kaj Bonne.
Lavpris-Laase modtager kunderne i en ny butik på Søborg Hovedgade

For lidt over en måned siden skiftede Lavpris-Laase.dk nummer. Placeringen er fortsat Søborg Hovedgade, men nummer 52 i den nedre del er nu udbyttet med 148 i den øvre del. Låsesmeden er rykket ind i hjørneejendommen på hovedgaden og Hagavej.
Indehaver Leif Frøsig, der ejer Lavpris-Laase.dk sammen med kompagnonen Thomas Duus Jürgensen, er begejstret for de nye, større og bedre lokaler: – Vi ligger godt her, og vi har også haft tilgang af strøgkunder.
Noget af det, som Leif Frøsig hører fra kunderne, er, at folk godt kan lide, at de kan komme forbi butikkens åbne dør: – Vi vinder point på, at vi har en fysisk butik. Det er noget, som folk værdsætter. Men vi har naturligvis også et stort salg gennem vores webshop.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top