Elegante strømpebukser fra Søborg
Strømpebukser-Conte-04-16.jpg
Henrik og Ira Keller har det skandinaviske agentur på Contes elegante produkter. Nu har de også åbnet en butik på Søborg Torv. Foto: Kaj Bonne.
Søborg-ægtepar har agenturet på Conte og har nu også åbnet butik på Søborg Torv

Henrik og Ira Keller bor i Søborg, og siden sommeren 2014 har de haft det skandinaviske agentur på Conte Spa, der er en af Europas største producenter af blandt andet strømpebukser og leggings til både piger og kvinder. Ægteparret har været på de danske landeveje og præsenteret produkterne med succes, så over 50 danske butikker nu forhandler Conte.
For nylig åbnede ægteparret så en butik på Søborg Torv 5, hvorfra de naturligvis sælger Contes produkter, som også indeholder varer som shape strømpebukser samt strømper og sokker – også til drenge og mænd.
– Conte anvender kun økologisk bomuld. Kvaliteten er på mindst samme niveau som de store tyske brands på markedet, selv om prisen er væsentligt lavere, fortæller ægteparret Keller.
Conte produktionsfabrik på 30.000 kvadratmeter er placeret i Grodno, Hviderusland, tæt på den polske grænse. Arbejdslønnen på fabrikken er ifølge ægteparret væsentligt over gennemsnitslønnen i Hviderusland: – Vi lægger også vægt på, at arbejdsvilkårene er i orden, ligesom Conte ikke har ansat børnearbejdere, siger Henrik og Ira Keller.
Ægteparrets agentur Conte Scandinavia leverer strømpebukser til Scand-
lines’ kvindelige ansatte, hvor strømpebukser og nederdel er en del af uniformen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top