annonce
Fokus på god mad
Restaurant-Leonards-02-01-16.jpg
Eksklusivt møbeldesign og kunst på væggene. Foto: Kaj Bonne.
Kun de allerbedste råvarer kommer i spil på den nye restaurant Leonard’s

Frisk fisk. Mørt kød. Friske urter. Gode råvarer. Kun de bedste produkter. Det er, hvad den ny restaurant Leonard’s på Søborg Hovedgade 7 arbejder med. Mihael er kok på restauranten og har 24 års erfaring. Han vælger hver dag de bedste varer på torvet, så han er i stand til at lave et gudemåltid. Inspirationskilden er det nordlige middelhavskøkken og ”slow food”. Til aften har du god tid til at nyde din mad fra kl. 17-22. I weekenden er der brunch buffet fra kl.11-15.
Leonard’s chefkok vil noget helt andet. Han vil have en personlig dialog med gæsten. Han vil lave et personligt måltid for den enkelte. Det skal være unikt og simpelt på samme tid.
Leonard’s er en ikke ordinær standardrestaurant: – I Danmark er én procent af restauranterne i den absolutte topklasse, 3-4 procent er rigtig gode, mens de resterende 95 procent laver uinspireret mad, siger Mihael.
– Når du kommer på Leonard’s, så er det lige som at blive inviteret som gæst i et privat hjem. Her ved du heller ikke, hvad der bliver serveret. Men når du ringer og reserverer bord, så får vi en snak. Der skal være en interaktion mellem os og gæsterne. Vores filosofi går på, at der skal være en fælles forståelse af, hvad god mad er, siger Mihael.
– Jeg bliver nødt til at lave god mad, for ellers kommer gæsterne ikke igen. Jeg kan ikke tillade mig at servere dårlig mad. Hvis folk vil have en buffet til 79 kroner, så findes der masser af steder i Danmark, som kan servere pizza eller shawarma. Jeg vil kun arbejde med kvalitetsprodukter.
I meget gamle dage lå det legendariske værtshus Flintstones i lokalerne. Men Leonard’s er moderniseret med tip-top kvalitetsdesign og kunst. Borde, stole og interiør er af ypperste karat. Når du skal ind til Leonard’s skal du huske at gå gå gennem haven.
Du skal altid bestille bord, når du skal spise på Leonard’s. Det sker telefonisk ved at kontakte restauranten, der har telefontid fra kl. 16-22. På samme tid finder du også ud af, hvad du vil betale for dit måltid, så sørger kokken for en matchende menu. Du kan læse meget mere om restauranten på
www.leonards.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top