Friis Nielsen flytter rundt om hjørnet
Automester-03-16.jpg
AutoMester er flyttet til nye lokaler på Gladsaxevej 349. Fra venstre Christian Friis Nielsen, Rachid Alili, Brian Poulsen og Nicklas Reib. Foto: Kaj Bonne.
Autoværkstedet AutoMester har fået nye lokaler på Gladsaxevej

Efter 35 gode år på Rosenkæret syntes Christian Friis Nielsen, at det var ved at være tid til at finde nye og bedre lokaler for autoværkstedet Friis Nielsen Automobiler, der en del af den landsdækkende AutoMester-kæde.
Flyttebilerne skulle dog ikke køre ret mange hundrede meter. De skulle blot en tur rundt om hjørnet og ud på Gladsaxevej til en mere synlig beliggenhed i nummer 349, hvor værkstedet slog dørene op 4. januar.
I de indbydende lokaler er der også en synshal. Applus Bilsyn har lejet sig ind hos Friis Nielsen Automobiler.
Oprindelig drev Ole Friis Nielsen det kendte Gladsaxe-værksted, men i dag har sønnen Christian så taget over: – Jeg har fire mekanikere ansat. Indimellem hjælper jeg selv med, hvis jeg ikke har travlt med at tale i telefon, griner Christian Friis Nielsen, der ikke har en telefondame ansat.
– For kunderne vil alligevel tale med mig. Vi kan klare alle bilmærker. Arh, måske ikke Ferrari, men de kommer alligevel ikke her, siger Christian Friis Nielsen.
Friis Nielsen Automobiler har været med i AutoMester siden kædens start. I dag har AutoMester 440 værksteder rundt om i landet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top