Gigantisk gymnastikcup
Gymnastik-39-02-16.jpg
Et rekordantal på 1.200 unge gymnaster havde en fantastisk weekend i Gladsaxe Sportshal, hvor Gladsaxe IF arrangerede sin traditionelle nytårscup i TeamGym. Foto: Kaj Bonne.
Over 1.200 gymnaster og flere end dobbelt så mange tilskuere fulgte GIFs nytårscup

Brr. Tænker man: Klokken 6 lørdag morgen?! På det tidspunkt vil jeg gerne sove.
Sådan var det bare ikke for en del af gymnasterne ved Gladsaxe IFs traditionelle nytårscup i TeamGym Gladsaxe Sportshal. I år var der så mange deltagere, at stævnet blev udvidet til to konkurrencedage imod den sædvanlige enlige. På alle fronter har nytårscuppen vokset sig stor, sådan som GIF allerede sidste år havde i tankerne. Stævnet er med sine over 1.200 gymnaster på 108 TeamGym-hold fra hele Sjælland blevet Østdanmarks alternativ til de åbne jyske mesterskaber.
– Sidste år havde vi deltagelse af 58 hold, så stævnet er blevet væsentligt større. Lørdag startede opvarmningen kl. 6, og der konkurreredes fra kl. 8 til 21.30. Søndag startede opvarmningen kl. 7, mens konkurrencerne løb fra kl. 9 til 16, siger Jan Darville, GIFs sportschef.
Ifølge sportschefen kan man stadig klare op imod til 30 flere hold til næste år. Med den rivende udvikling som TeamGym er inde i over hele landet, så er det overvejende sandsynligt, at nytårscuppen fortsætter sit vokseværk.

2.500 tilskuere
Også på tilskuerfronten var succesen markant. I alt var 2.500 igennem tælleapparaterne. GIF havde 60 frivillige hjælpere i sving: – Vi sørger for, at der er god mad. Det hele forgår i en god, hyggelig atmosfære, hvor de frivillige også kan få en pause, så de kan se deres egne børn i aktion. Og år efter år er det en stor glæde, at de frivillige slutter af med at sige: Bare ring til mig igen, fortæller Jan Darville.
I TeamGym konkurreres i gulvøvelser, spring og trampet. De yngste gymnaster er endnu ikke fyldt otte år og deltager på mikroholdene. Stemningen blandt alle deltagere og publikum var fantastisk. De blev heppet og klappet til den store guldmedalje.
Næste store TeamGym-opgave for GIF er de sjællandske mesterskaber for U8, U10 og U13 den 22. april, og dagen efter afvikles 1. runde af forbundsmesterskaberne for seniorer. Begge stævner afholdes i Gladsaxe Sportshal.

Gymnastik 11 02-16

Gymnastik 07 02-16

Gymnastik 08 02-16

Gymnastik 11 02-16

Gymnastik 33 02-16

Gymnastik 41 02-16

Gymnastik 44 02-16

Gymnastik 45 02-16
Se mange flere fotos på http://gladsaxebladet.fotokajbonne.dkgladsaxebladet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top