annonce
Gladsaxe/HGs håndboldpiger fik oprejsning
Gladsaxe/HGs håndboldpiger fik oprejsning

Efter et unødvendigt nederlag til Team Amager skulle Gladsaxe/HGs damer tilbage på sporet. Og det lykkedes i udekampen mod Nykøbing Falster. Kampen endte 24-24.
-Kampen startede i et meget højt tempo fra Nyk. Falster, og det skulle vi prøve at følge med i. Hvilket vi gjorde rigtig godt til tider. Dog må man bare erkende at Nyk. F havde lidt mere fart i kontra fasen hvilket betød en pause stilling på 11-9, siger træner Tomasz Zilberberg.
-Anden halvleg var det så os der kom bedst ud af start hullerne, og vi lagde stort pres op af banen og efter 3 min. stod det pludseligt 11-11. Kampen bølgede så frem og tilbage, mest sort så det ud med minus 4 men så igen tog forsvaret sig sammen og angrebet blev mere disciplineret og pludselig var vi foran med 3. Kampen ender 24-24 og set over en hel kamp er det et fortjent.
-Nu gælder det FIF 2 den 4 feb. kl. 20.00 – et hold der kun har tabt til os – så mon ikke der venter et brag af en kamp. AB tabte i samme række til topholdet fra HIK. Kampen endte 26-20.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top