Hyldest til cricketformand
Mikkel Hartmann Grøn fra AB blev årets idrætsleder

I over 20 år har den 38-årige Mikkel Hartmann Grøn leveret en kæmpeindsats for ABs cricketafdeling. Først som træner, siden som ungdomsformand og formand. Gennem hans mangeårige uegennyttige arbejdsindsats er AB igen blevet en magtfaktor i dansk cricket. Endvidere har han været en drivkraft i integrationen af unge med anden etnisk baggrund i AB.
Mandag aften blev Mikkel Hartmann Grøn så behørigt hyldet for sin store indsats, da han modtog Gladsaxe Kommunes Idrætslederpris 2015.
Borgmester Karin Søjberg Holst (A) motiverede udnævnelsen, overrakte blomster, Bjørn Nørgaards bronzestatuette og 10.000 kroner til årets idrætsleder, der selv var på talerstolen for at takke for prisen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top