Koncert i Søborg Kirke
Vokalensemblet-BlackByrd.jpg
Vokalensemblet BlackByrd koncentrerer sig især om musik fra renaissancen. Foto: Privat.
Søborg Kirke holder Kyndelmissekoncert søndagn 31. januar kl. 15.00

”Ved koncerten kan man høre ”Missa Mille Regretz” af Cristóbal de Morales fra 1544. Morales anses for at være en af de mest betydningsfulde komponister fra den spanske renaissance. Temaet, som går igen i hele messen, er den berømte sang ”Mille Regretz” af Josquin de Prez. Sangen bliver også kaldt ”La cancion del emperador” (Kejserens sang), da den siges at have været Kejser Karl den femtes yndlingssang. Desuden vil man kunne høre vokal – og instrumentalmusik af Juan del Encina. Vokalensemblet BlackByrd blev startet i januar 2010, af sangeren Kathrine Brandt, hun fungerer som ensemblets kunstneriske leder. Ensemblet, som består af ti håndplukkede dygtige amatørsangere, synger hovedsageligt musik fra Renaisssancen og den tidlige Barok. Flere af ensemblets medlemmer spiller desuden et instrument, hvilket sørger for variation i programmet.
Læs mere om BlackByrd på www.kathrinebrandt.dk/Blackbyrd.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top