Lyngby HF – et nyt bud på en 2-årig ungdomsuddannelse
Lyngby.jpg
Vores elever har efterspurgt tid til fordybelse og en tættere kontakt til deres lærere – det får de fra august på Lyngby HF Et fag – en dag

1 fag om dagen, digital læringsplatform og tættere samarbejde med videregående uddannelser er noget af det nye elever på Lyngby HF kan se frem til. ”Vores elever efterspørger mere tid til fordybelse, mere relevans og tættere opfølgning fra deres lærere, derfor skruer vi fra august op for disse elementer på vores 2-årige HF uddannelse” fortæller Janus Wolff Christiansen, der er daglig leder på Lyngby HF.
Et fag om dagen, giver muligheder for at lægge mere vægt på de udforskende og eksperimenterende sider af fagene og det er oplagt at komme ud og undersøge, hvad fagene kan anvendes til uden for klasserummet. Men også de fysiske omgivelser forandres på Lyngby HF, efter sommerferien skulle en ny bygningsfløj gerne stå færdig. ”Vi udvider og det giver både elever og lærere endnu bedre rammer for undervisning og læring”, siger Janus. Forældre og elever kan høre mere om tankerne bag Lyngby HF og møde både nuværende elever og fremtidige lærere på informationsaftenen torsdag den 21. januar på Nybrovej 114.
2-årig HF henvender sig til unge, der kommer fra 10. klasse, har arbejdet, eller er faldet fra en anden ungdomsuddannelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top