Medaljeregnen fortsatte
Skøjteløbere kan varme sig over succes i iskold hal

11 medaljer – 4 guld, 4 sølv, 3 bronze – og en delt førsteplads i klubkonkurrencen blev det til for GSF, Gladsaxe Skøjteløberforening i weekenden, hvor den lokale skøjteklub samtidig var vært for Funskate ØST 3.
Konkurrencen var en stor succes med en masse glade forventningsfulde børn og mange fine præstationer. GSF havde sat alle sejl til for at skabe festlige rammer omkring konkurrencen, som havde så stor deltagelse fra hundredvis af sjællandske skøjteløbere, at man i år måtte tage både lørdag og søndag i brug. Tidligere har dette ellers kun været nødvendigt ved den landsdækkende Funskatefinale.
GSF fik selv mange finalepladser og medaljer, og de fine resultater fra den lange weekend i en af Danmarks koldeste skøjtehaller betyder, at Gladsaxe ligger lunt i svinget i årets samlede klubkonkurrence, forud for Funskatefinalen i marts i Odense. Her vil Funskateløberne fra hele landet dyste om både individuelle placeringer og hele Danmarks klubkonkurrence.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top