Når der er højt til loftet
Audi-01-02-16.jpg
Flere hundrede besøgende kiggede på Audier i weekenden i Audi Gladsaxes store udstillingshal på Turbinevej. Foto: Kaj Bonne.
Audi Gladsaxe havde en forrygende weekend med mange besøgende

300 besøgende om lørdagen og også godt fyldt op i Audi Gladsaxes kæmpemæssige udstillingshal på Turbinevej om søndagen. Og mindst lige så mange kunder sad inde ved skrivebordene og gjorde klar til at underskrive købsaftalerne eller leasingkontrakterne.
Audi Gladsaxe er både en gigant blandt bilforhandlerne i Gladsaxe og Danmark. Direktør Steen Hansen sagde da også: – Man kan ikke undgå at være i godt humør. Vi har et utrolig flot glashus, hvor vi forsøger at have en menneskelig tilgang til vores kunder. Vi er parat til at opbygge folks drømme, for når vi sælger biler i premium-segmentet, så taler vi om følelser og ikke om sund fornuft.
Prisen er ikke afgørende for mange Audi-entusiaster, men på den anden side, kan man nu om dage lease en Audi for 2.500 kroner om måneden: – Satser man på at have en bil i fem-seks år, så skal man måske overveje at købe. Derfor yder vi en kompetent rådgivning, som vi mener er en meget stor del af en bilhandel, siger Steen Hansen.
Direktøren er sikker på, at Audi A4 bliver årets helt store hit.
Audi 02 02-16
Steen Hansen, direktør for Audi Gladsaxe, er glad for virksomhedens placering
på Turbinevej: – Vi ligger godt herude med mange gode kolleger, og der er gode til- og frakørselsforhold
for vores kunder.
Foto: Kaj Bonne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top