Ny energi til cricketformand
Mikkel Hartmann Grøn fra AB blev årets idrætsleder

_ Man siger, at det ikke handler om at vinde, men om at deltage. Særligt når man ikke har kunnet præstere. Men man bliver skuffet, når man ikke vinder. At jeg har vundet denne pris er med til at sørger for, at jeg fremover har noget, som jeg kan hente energi fra. Alle kender I sikkert en anden, som I hellere havde set heroppe på talerstolen. Derfor håber jeg, at I vil huske på det og indstille dem til næste år, sagde ABs 38-årige cricketformand Mikkel Hartmann Grøn, efter at han var blevet behørigt hyldet af de 189 gæster i Gladsaxe Rådhushal.
Borgmester Karin Søjberg Holst (A) havde forinden motiveret udnævnelsen af cricketlederen, overrakt blomster, Bjørn Nørgaards bronzestatuette samt 10.000 kroner til vinderen af idrætslederprisen.

Arbejdsjern
Cricketformanden er ikke nødvendigvis en person, der gennembryder lydmuren. Alligevel bliver han bemærket, for han er et arbejdsjern ud over det sædvanlige, og han har i over halvdelen af sit liv leveret en kolossal indsats på de indre linjer i den gamle cricketklub på Skovdiget. Mange tænker i dag ikke over, at AB har haft cricket på programmet i samtlige 127 år. Det kunne på et tidspunkt være gået meget galt. Det kneb med et at finde nye cricketspillere, og afdelingen var tæt på at lukke.
Men gennem sit trænervirke og arbejde som først ungdomsformand og de seneste syv år som formand har Mikkel Hartmann Grøn været manden bag ABs genrejsning som en magtfaktor i dansk cricket. Endvidere har han været en drivkraft i integrationen af unge med anden etnisk baggrund i AB. Et arbejde som er blevet bemærket langt uden for Gladsaxes kommunegrænse.
Mandag aften i sidste uge blev Mikkel Hartmann Grøn behørigt hyldet for sin store indsats, da han modtog Gladsaxe Kommunes Idrætslederpris 2015.
Idrætsprisen 05 02-16
Mikkel Hartmann Grøn (tv.) blev hyldet af både borgmester og de 189 indbudte gæster ved årets Idrætsmodtagelse på rådhuset. Samtlige fremmødte modtog en kortholder som erindringsgave.
Foto: Kaj Bonne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top