annonce
Så sluttede festen
Unødvendigt nederlag til Gladsaxe/HGs damer

Efter tre sejre i træk gik det galt for Gladsaxe/HGs damer i 2. division i håndbold, da Team Amager gæstede Gladsaxe Sportshal i lørdags.
Gladsaxe/HG havde styr på kampen til midt i 2. halvleg og var nået op på en føring på 14-10, men så gik gassen af ballonen. De langt mere veltrænede amagerkanere overtog kampen, pressede hjemmeholdet til en grov bunke fejl, og det endte med en sejr på 19-18 til Team Amager.
Når kroppen bliver træt, træffes der ofre sløje beslutninger, og det beviste Gladsaxe/HG ved nogle hasarderede afslutninger, der gav basis for kontraangreb. At der så blev spillet så meget sidelæns, at man skulle tro målene stod ude i siden og ikke for enderne gjorde ikke tingene bedre.
Stadionuret havde sit eget liv, så indtil flere gange i 1. halvleg måtte kampen afbrydes. Det gjorde ikke oplevelsen større.
AB fra samme række løb ind i sit tredje nederlag. Det var ude mod topholdet fra FIF, der vandt med 30-25.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top