Sikken voldsom trængsel og alarm
Parkering-01-01-16.jpg
Isbanevej var godt plastret til på begge sider, da folk skulle købe fyrværkeri. Foto: Kaj Bonne.
Lysten til at købe fyrværkeri overgik lysten til at gå efter det

På Isbanevej kunne der købes nytårsfyrværkeri. Og der var masser af ledige parkeringspladser ved skøjtehallen. Alligevel var det de færreste, der havde lyst til at gå de 150-200 meter fra skøjtehallen til udsalgsstedet i bunden af Isbanevej ved Gladsaxevej.
I stedet valgte mange krudtfanatikere at svinge bilen op på fortovet på den ene eller anden side af Isbanevej, så der kun var en smal kørestribe midt på vejen. I den øvre ende af Isbanevej ved Vandtårnsvej holder brandstationen til. I værste fald kunne det skabe nogle trafikale udfordringer for udrykningskøretøjerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top