Søskendeparret deler førersæde
Racerkørerne Nanna og Martin Gøtsche til 24 timersløb i Dubai

9. januar starter årets sæson for søskendeparret Martin og Nanna Hald Gøtsche med baggrund i Mørkhøj.
Der bydes på hele 24H Serien fra den Hollandske løbsarrangør; Creventic. Det første løb, som køres 14-16. januar på Dubai Autodrome vil blive en ekstrem oplevelse med mere end 100 deltagene teams med hver deres racer, 4-5 kørere samt et hav af mekanikere og hjælpere.
Det er et enormt setup som der bydes på under den anden uge i januar måned, hvor alene dækmastodonten, HANKOOK stiller med et helt team af dækmontører med deres egen minifabrik, bestående af 2 samlebånd, bare til at montere de omkring 4.500 – 6.000 dæk som skal monteres under sådan et 24 timers løb.
Martin og Nanna deltager sammen med det Tyske team; ARTTHEA SPORT, hvor de to erfarende tyske kørere Klaus Werner og Jens Feucht også deltager. Nanna prøvede at køre sammen med teamet under 24H Barcelona i 2015 samtidigt med at Martin kørte en Audi R8, men denne gang satser søskendeparret på at deltage sammen igen i den største klasse i feltet A6. I A6 klassen skal de konkurrere mod blandt andet Mercedes SLS, Ferrari 458, Audi R8 m.fl. For at kunne leve op til de kompetente racere, har team ARTTHEA SPORT købt en Porsche 991 GT3 America på 4000 ccm samt mere end 600 Hk. Raceren er tidligere blevet anvendt af bl.a. den amerikanske skuespiller Patrick Pempsey under Le Mans 2015, så det er en hurtig og gennemprøvet racer.
I starten af december 2015 sendte ARTTHEA SPORT deres Porsche med skib fra Rotterdam, så raceren kan nå at være i Dubai i starten af januar. Raceren blev pakket i en skibscontainer sammen med alle reservedele, værktøj, telte, samt alt det udstyr som skal bruges under løbet. Den 09. januar rejser alle mekanikere, kørere samt hjælpere (op mod 30 personer) til Dubai, for at mødes i løbet af søndag den 10. januar. Herefter står programmet på en masse klargøring, tests, tekniske kontroller samt kvalifikationer, inden selve løbet bliver skudt i gang.
-Under løbet vil der blive sendt fra mange forskellige TV- og radiokanaler, blandt andet ”Radio LeMans” samt TV-kanalen ”Motors TV”. Vi vil selv sende opdateringer via www.Motorsporten.dk samt på Martin og Nannas Facebook-profiler. Efter løbet vil Gladsaxebladet få mulighed for at bringe et eksklusivt sammendrag af løbet set fra Martin og Nanna’s vinkel, herunder også interview med dem begge, siger Steen Gøtsche.
Martin og Nanna satser på at deltage i hele ”24H series” løbsserien (www.24Hseries.com) i 2016, og selvfølgelig helst i den største klasse A6. Løbene vil ud over DUBAI, bringe Nanna og Martin til MUGELLO (Italien), ZANDVOORT (Holland), PAUL RICARD (Frankrig), BARCELONA (Spanien) og BRNO (Tjekkiet).
Martin G01
Martin Gøtsche får et hav af konkurrencer sammen med sin lillesøster i årets løb.
Foto: Privat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top