Storsejr til Odysseus
Skakforeningen rykkede frem i tabellen i 2. division

Skakforeningen Odysseus er i gang med sin 40. sæson. I øjeblikket frister foreningen en tilværelse i den københavnske 2. divisionspulje. Efter en vanskelig start med tre nederlag har Odysseus fået vind i sejlene med to udebanesejre – først 5-3 over Herlev og derefter 6-2 over Sjælsø.
På forhånd var kampen mod Sjælsø udset til at blive en jævnbyrdig affære, men skakspillerne fra Frødings Allé ville det anderledes. På 1. bræt vandt Søren Berg over den trefoldige danmarksmester Bjørn Brinck-Claussen. Både Klaus Gadegaard (3. bræt) og Torben Rønsted (6. bræt) vandt deres partier. De er nu topscorere på holdet med tre point i fem partier.
Efter den store sejr over Sjælsø indtager Odysseus 3. pladsen. På søndag spiller Odysseus næstsidste runde på hjemmebane mod BMS fra Ballerup, der fører divisionen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top