Talentkuld på vej i Nybro-Furå
Nybro-Furå-Kano-Kajak-02-16.jpg
Tre af Nybro-Furås talentfulde kanoroere fra årgang 2002 sammen med deres træner. Fra venstre William Anker Scales, Carsten Anker Scales, Kristoffer Ravn Neve og Ole Ferlovkann. De var alle med til den årlige idrætsmodtagelse på Gladsaxe Rådhus, fordi de havde vundet DM-guld i den forløbne sæson. Foto: Kaj Bonne
Kano- og kajakklubben ved Bagsværd Sø har målrettede U14-drenge i kanoen

Nybro-Furå Kano og Kajakklub er med sine 550 medlemmer landets tredje største kano- og kajakklub. Men de seneste mange år har klubben ikke satset så voldsomt på elitearbejdet. Ikke siden kanoroerne Henning Lynge Jacobsen i midtfirserne og Arne Nielsson frem til midthalvfemserne har klubben haft verdensklasseroere.
– Men nu er der grøde igen i klubben. Vi har fået genoplivet resultaterne i kapkano, hvor vi pludselig har en række meget talentfulde unge på øverste niveau herhjemme, fortæller formand Kristian Nielsen.
Nicolae Obrea, Kristoffer Ravn Neve og William Anker Scales var med i den vindende firer ved DM for U14 i august.
Træner Carsten Anker Scales træner hver torsdag 12 unge, ambitiøse kanoroere – heraf to talentfulde piger.
– Det foregår med kærlighed og hård disciplin. Carsten er virkelig god til at tage sig af dem. De træner målrettet, men der er også tid til fis og ballade, og de elsker at stå på paddleboards, fortæller Kristian Nielsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top