Tricktyveri på Hagavej
Torsdag 14. januar kl. 19.30 blev en 78-årig kvinde udsat for et tricktyveri i sit hjem på Hagavej.

To gerningsmænd skaffede sig adgang til lejligheden under påskud at være fra hjemmeplejen og skulle undersøge vandrørene. Den ene gerningsmand afledte forurettedes opmærksomhed, mens den anden stjal hendes pung inde i lejligheden. Den 78-årige kvinde råbte dem an, og de forlod herefter lejligheden. De beskrives som:
A. Mand, østeuropæisk af udseende, ca. 30 år, 175 cm, spinkel kropsbygning, kort sort hår. Han var iført en mørk jakke og mørke bukser.
B. Mand, østeuropæisk af udseende, ca. 18 år, 160 cm, spinkel kropsbygning, kort sort hår. Han var iført en blå jakke og mørke bukser.
Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Michael Liebst Sørensen på telefon 72 58 73 55, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top