Triumf på basketbanen
Flotte resultater for Gladsaxe i Sverige

For ganske få år siden var ungdomsafdelingen i Gladsaxe Basketball Klub nærmest ikke eksisterende. Nu bærer et solidt træningsarbejde frugt.
Senest dokumenteret, da Gladsaxe Basketball Klub deltog i Lundaspelen 2016
-Klubben vokser jo stadig og i år var vi afsted med 4 drengehold, som deltog i U11, U12, U14 og U15 turneringen. Turen er et af årets sociale højdepunkter, hvor man virkelig har nogle gode oplevelser på tværs af holdene og hvor de enkelte hold bliver godt rystet sammen, fortæller Søren Altmann fra klubben..
-Igen i år var vi med helt fremme i de yngste rækker, hvor 2004-drengene lykkedes med at genvinde mesterskabet fra 2015 og hvor 2005-drengene også gik hele vejen til finalen og vandt.
Turneringen spilles hvert år i januar og 2016 var den 38. udgave. Det er én af de største i Nordeuropa, med deltagelse af hold fra hele Skandinavien, Tyskland, Holland og enkelte hold fra Østeuropa. Gladsaxe har deltaget 28 gange men har ikke tradition for at kunne blande sig i medaljespillet – det er altså ved at blive lavet lidt om nu.
Årgang 2004/2005 drengene (U12) gør det også godt i turneringen i Danmark. Vi spiller med i toppen af rækken for Øst-danmark og spillede i lørdags DM-pokalfinale mod mestrene fra Fyn/Jylland, som kommer fra Hadsten. Hadsten vandt kampen med 41-39.
Holdet blev også kort før jul inviteret til at deltage i de nordiske mesterskaber for klubhold, som spilles i Stockholm i Påsken – her har Gladsaxe aldrig deltaget før.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top