Ung ejendomsmægler rykker ind
Ejendomsmægler-01-16.jpg
Morten Hove Tingleff, indehaver af Estate Søborg-Dyssegård, og sagsbehandler Marlene Strand Olsen er klar til at byde kunderne velkommen i de hyggelige lokaler på Søborg Hovedgade 28. Foto: Kaj bonne.
32-årig Estate-mægler åbner i Søborg-Dyssegård

Trods sine kun 32 år har ejendomsmægler Morten Hove Tingleff 12 års erfaring. De seneste syv år har han været ejendomsmægler på Frederiksberg, men fredag 8. januar holder han åbningsreception for ”Estate Søborg-Dyssegård” på Søborg Hovedgade 28.
– Det er selvfølgelig meget anderledes, at jeg ikke længere er ansat, men nu er selvstændig. Sammen med min ansatte Marlene Strand Olsen er jeg klar til at leve op til Estates kerneværdier: ærlighed, troværdighed og respekt, siger indehaver Morten Hove Tingleff.
Den ny ejendomsmægler på Søborg Hovedgade er blevet spurgt, om der efterhånden ikke er ejendomsmæglere nok i området: – Selv om Søborg og Dyssegård samlet er noget mindre end Frederiksberg, er der blot otte-ni mæglere her i området. På Frederiksberg var der altså 31. Jeg er naturligvis rykket herud, fordi jeg mener, at der er et marked.
Blandt de forudgående undersøgelser, som Morten Hove Tingleff har foretaget, viser der sig en eksplosiv vækst i antallet af solgte boliger i Søborg-Dyssegård: – I juni var der blevet solgt 430 boliger i løbet af de 12 foregående måneder – i november var antallet steget til 600 boliger, fortæller den ny mægler.
Morten Hove Tingleff og sagsbehandler Marlene Strand Olsen – der i øvrigt bliver ejendomsmægler i nær fremtid – har selv stået for en del af renoveringen af lokalerne: – Det var noget af en oplevelse at banke nikotinbeklædte loftsplader ned. Det viste sig, at der i 1972 havde ligget et værtshus her, der hed ”Den Gyldne Ged”, siger Morten Hove Tingleff.

1 kommentar om “Ung ejendomsmægler rykker ind”

  1. Tillykke med den nye butik. Den er blevet flot. 🙂
    Søborg-Dyssegård er et dejligt område at have mægler butik i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top