Ung trommeslager er på stikkerne
Idrætsprisen-02-02-16.jpg
Lucas Olierook havde gang i trommestikkerne under prisuddelingen ved Gladsaxe Kommunes Idrætsmodtagelse. Foto: Kaj Bonne.
Lucas Olierook imponerede med sit trommespil ved Idrætsmodtagelse

Sport og musik går hånd i hånd. Hvem husker ikke Stævnets Orkester, der i gamle dage under ledelse af Erik Aakerwall spillede i Idrætsparken før enhver fodboldlandskamp og var anført af en kvindelig tabourmajor som kunne få 93-langsiden til at hyle af begejstring, når hun svingede stængerne.
Den 17-årige trommeslager Lucas Olierook havde ingen hjælp af kvindelige benløft eller orkestermedlemmer, da han under Gladsaxe Kommunes Idrætsmodtagelse i starten af januar sørgede for at varme de næsten 200 gæster op med en imponerende trommesolo.
Særligt de yngste TeamGym-mikrodrengegymnaster rockede med til rytmerne. Byrådsmedlem Trine Græse skubbede venligt forsamlingen af knægte lidt tættere på trommeslageren – og de nød det i fulde drag. Ligesom os andre.

På GMB
Lucas Olierook er 18 år, bor i Mørkhøj, går på musiklinjen 3.g på det nærliggende Nørre G og er optaget på Gladsaxe Musik- og Billedskoles talentlinje.
– Jeg øver mig ca. fire timer om dagen, så det er mest det, jeg koncentrerer mig om. Jeg begyndte først at spille trommer som 13-årig. Inden brugte jeg megen tid på at stå på skateboard, men på et tidspunkt måtte jeg vælge – og det blev så trommerne, fortæller Lucas, hvis sjældne navn er hollandsk oprindelse. Hans far er englænder, moderen er dansk.
Lucas Olierook er med i bandet Evolution of Me, hvor han naturligvis sørger for trommespillet.

Idrætsprisen 03 02-16
Mikrodrengene fra Gladsaxe IF var opslugte af Lucas’ trommespil. Foto: Kaj Bonne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top