annonce
Verdenselite i Gladsaxe Sportshal
Roere-OL-01-03-16.jpg
Jacob Søgaard Larsen (tv.) og Jens Vilhelmsen i Team Danmarks bådehal i Bagsværd. Bag dem hænger Guldfirerens båd, som ville have været i vandet, hvis ikke der havde været is på Bagsværd Sø. Begge stiller op ved DM i indendørs roning i Gladsaxe Sportshal. Foto: Kaj Bonne.
Guldfireren, verdensrekordholder og landsholdet med ved DM i indendørs-roning

Lørdag 30. januar er det muligt at se verdensklasseidræt i Gladsaxe, når de danske indendørsmesterskaber i roning – ergometerroning – afholdes i Sportshallen.
Mesterskaberne er særdeles stærkt besat i år, som jo er et olympisk år. Hele den danske elite stiller til start, og blandt dem er der en række roere fra verdenseliten.
Først og fremmest Guldfirerens seks medlemmer – heraf de to Bagsværd-roere Jens Vilhelmsen og Jacob Søgaard Larsen. Repræsentanterne fra den legendariske båd skal i denne konkurrere imod hinanden, da mesterskabet er individuelt. Om nogle af guldfirerens kan vinde letvægtsmesterskabet er nok tvivlsomt, eftersom verdensrekordholderen Henrik Stephansen har meldt sin ankomst til mesterskabsstævnet.
Som sædvanlig står Bagsværd Roklub som arrangør for mesterskaberne. Mellem 30 og 40 frivillige sørger for, at de organisatoriske rammer er i orden. Der plejer også at være liv og stemning på tilskuerpladserne. På storskærme kan man følge bådenes placeringer og tider.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top