Win-win med nyt gadenavn
Vi har boet på Værebrovej i 11 år.

Da vi overtog huset gav vejnavnet ikke anledning til bekymringer, det har ændret sig en del over tid, så når man i dag fortæller folk hvor man bor, afstedkommer det bekymrede panderynker.
”Jamen er det sikkert, man hører jo så meget”,? og mere i den skuffe. I følge en ejendomsmægler, har vejnavnet en så uheldig klang at vurderingspriserne og dermed salgs priserne belastes negativt med 0,5 til 1.0 mio kr.
Så var det jeg tænkte – ”det er da noget bras” – både for kommunen som grundet lavere vurderinger mister store skatteindtægter, tilflyttere med højere indkomster, samt rigtig mange utilfredse grundejere (vælgere) som enten bor direkte på Værebrovej eller de mange tilsluttede biveje der ser deres investering forringes over tid.
Der må kunne gøres noget og da vi har en dynamisk og fremtidsorienteret kommunalbestyrelse, burde det naturligvis være muligt at være proaktiv kreativ og skabe en Win-Win situation, som det vist hedder på nydansk,
Man tager blot navne afsæt efter den skole der for nogle år siden blev omdøbt fra – gæt… Værebroskolen til Skovbrynet skole, et genialt skifte der øjeblikkeligt højnede navnet positivt.
Nu kunne turen passende komme til at omdøbe selve Værebrovej til fx. Skobrynets Allé. Er det ikke mageløst? Og hvis tilstrækkelig mange bakkede dette op ikke mindst fra kommunen, kunne dette initiativ lade sig gøre og endda hurtigt.

Finn Christensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top